Mevlana Anaokulu

Vizyon: Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda çocukları yetiştirmektir.

Misyon: 3-5 yaş (36-60 ay) arası çocukları millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır. Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kepezmevlanaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Düdenbaşı Mah. 2348 Sok. MEVLANA ILKOKULU BLOK NO11/A KEPEZ/ANTALYA

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Düdenbaşı Mah. 2348 Sok. MEVLANA ILKOKULU BLOK NO:11/A KEPEZ/ANTALYA

Adres - Düdenbaşı Mah. 2348 Sok. MEVLANA ILKOKULU BLOK NO11/A KEPEZ/ANTALYA

Ulaşım Şehiriçi toplu taşıma araçları

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde olup;Şehir Merkezine 2-3 km uzaklıktadır.